Linux için Plesk'i Tek Tiklamayla Kurma Linux için Plesk'i Tek Tiklamayla Kurma Linux için Plesk'i Tek Tiklamayla Kurma Linux için Plesk'i Tek Tiklamayla Kurma - Scorpiol

Linux için Plesk'i Tek Tiklamayla Kurma

    Sevgili ScorpiolDefacer.Com Takipçileri;

 Örnek verelim sunucu için makina aldınız ve içine işletim sistemi kurdurttunuz. Panel kurulumu yaptırmak için para vermenize gerek yok. Sizlere panel nasıl kurulur, işlemler nasıl ilerler sizlere onları anlatmaya çalışacağım.

 Tek tıklamayla kurulum, varsayılan yapılandırmaya sahip bir Plesk sunucusunu kurmanın ve çalıştırmanın hızlı ve sorunsuz bir yoludur. Bunu nasıl yapacağınız aşağıda açıklanmıştır:

Öncelikle sunucunuzun kurulum gereksinimlerine uygun olduğundan emin olun: Plesk Obsidian .

Ardından, sunucuya 'root' kullanıcısı olarak SSH üzerinden oturum açın ve aşağıdaki komutu çalıştırın:

# sh <(curl https://autoinstall.plesk.com/one-click-installer || wget -O - https://autoinstall.plesk.com/one-click-installer)

Plesk kurulumu otomatik olarak devam edecektir. Ortalama olarak yaklaşık 15 dakika sürer. Kesin süre ağ bant genişliğine, ağ hızına, sunucu işletim sistemi sürümüne vb. bağlı olarak değişebilir.

Yükleyici, en son kararlı Plesk sürümünü indirecek, onu, kullanıcıların çoğunluğunun ihtiyaçlarına uyacak şekilde tasarlanmış varsayılan bileşen ve özellikler kümesiyle yükleyecek ve maksimum güvenlik ve performans için mevcut tüm yamaları ve güncellemeleri uygulayacaktır.

0 Yorumlar

Yorum Gönder

Yorum Gönder (0)

Daha yeni Daha eski
Oxygen Chrome
xenforo eklentileri manuel sql injection hacker blog Sunucu Optimizasyon VDS satın al